خیارشور بروجرد بخورید تا همیشه پوست سالم داشته باشید

دستور غذا با غوره خیارشور بروجرد علاوه بر این که در کنار زیتون، باندریلا، پیاز و غیره یکی از پرمصرف ترین تنقلات بین وعده های غذایی است، دستور پخت های متعددی نیز وجود دارد که در آنها ترشی ترشی بسیار مورد استفاده قرار می گیرد و حتی مورد تقاضا است. بنابراین در سالادهای مختلف مانند سالادخیارشور، سس تارتار، به عنوان مکمل همبرگر یا ساندویچ، سس ماست و خیارشور به طور گسترده استفاده می شود.

همانطور که می بینید، دستور العمل های مختلفی وجود دارد که می تواند شامل این ترشی ها باشد که می تواند بسیار سالم باشد، اگرچه هرگز به اندازه ای که خودمان در خانه آنها را تهیه کرده ایم سالم نیستند، بنابراین اکنون می خواهیم دستور پخت را به شما ارائه دهیم؛)

چگونه ترشی را در سرکه درست کنیم؟
شاید چند نفر از شما این ترشی را به عنوان خیارشور بشناسید، در هر صورت تهیه آن بسیار آسان است که تنها چیزی که باید داشته باشید صبر برای روزهایی است که باید بگذارید استراحت کند:P

مواد لازم برای تهیه ترشی
200 گرم خیارشور تازه
125 میلی لیتر سرکه
1 قاشق غذاخوری نمک
اب
آماده سازی خیارشور
نمک را در سرکه حل کنید.
به قابلمه ای که انتخاب کرده ایم خیارشور را اضافه می کنیم که باید به صورت هرمتیک بسته شود.
مخلوط نمک و سرکه را به قابلمه اضافه کنید.
آب را اضافه کنید تا خیارشور را بپوشاند.
در شیشه را می بندیم، تکان می دهیم تا همه چیز خوب مخلوط شود، اجازه می دهیم 20 روز در یخچال بماند و آماده است!